Vos voeg-, metsel- & onderhoudsbedrijf

Aangeboden: Vos voeg-, metsel- & onderhoudsbedrijf Prijs: N.o.t.k.

  • Welkom bij Vos voeg-, metsel- & onderhoudsbedrijf
* Voegen
* Metsel
* Onderhoud
* Bouw
* Renovatie
* Impregneren
* Dakwerken
* Stralen
* Schilder
  • Welkom bij Vos voeg-, metsel- & onderhoudsbedrijf. Via onze site informeren wij u graag over onze dienstverlening. Wij zijn een veelzijdig voeg- en onderhoudsbedrijf met diverse specialisaties. Vakmanschap gecombineerd met hoogwaardige kwaliteitsproducten garanderen wij u een perfect resultaat. Onze medewerkers zijn vakbekwaam op het gebied van voegwerkzaamheden, zandstralen, reinigen, impregneren, bestrating, renovaties van authentieke- en moderne objecten en dakwerken. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwcorporaties, particulieren en middelgrote bedrijven. Heeft u problemen met de bouw van uw woning of bedrijfspand? Of bent u niet tevreden met de huidige staat waarin uw woning of bedrijfspand nu verkeerd? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij u langs om u te voorzien van een bouwkundig- en technisch advies. Ook ontvangt u vrijblijvend een overzichtelijke All-In-Offerte. Zodat u achteraf niet onaangenaam verrast wordt.
  • Voegen Het Nederlandse klimaat zorgt ervoor dat de gevels en voegwerk van uw woning of bedrijfspand veel te verduren hebben. Zeker als deze slecht zijn onderhouden of als er achterstallig onderhoud is, dan kan dit leiden tot doorslaan van muren, schimmel en de hiermee gepaard gaande lekkages en andere ongemakken. Op een gegeven moment is het voegwerk zo aangetast dat het op is. Vos zorgt ervoor dat uw voegwerk wordt vernieuwd en geeft uw woning of bedrijfspand de uitstraling weer terug die het verdiend. Hieronder hebben wij enkele foto's geplaatst van recent uitgevoerde projecten. Heeft u zelf een mooie foto van een door ons uitgevoerd bouwproject? Stuur hem ons gerust toe zodat wij hem kunnen plaatsen op onze website.
  • Metsel Vos doet naast voegwerk en gevelreiniging nog veel meer. Zoals kleine- en grote bouwprojecten. Bijvoorbeeld een nieuwe serre aan uw woning. Met het vakmanschap van onze medewerkers en onze jarenlange ervaring gecombineerd met hoogwaardige kwaliteitsproducten garanderen wij u een perfect resultaat. Hieronder hebben wij enkel een foto geplaatst van recent uitgevoerde project. Heeft u zelf een mooie foto van een door ons uitgevoerd bouwproject? Stuur hem ons gerust toe zodat wij hem kunnen plaatsen op onze website.
  • Onderhoud Het komt voor dat de staat van onderhoud van uw woning of bedrijfspand slecht is en dat een ingrijpende onderhoudsbeurt noodzakelijk is. Het kan ook zijn dat uw woning of bedrijfspand niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd en dat een herindeling nodig is. Vos helpt u daarbij . Hieronder hebben wij enkel een foto geplaatst van recent uitgevoerde project. Heeft u zelf een mooie foto van een door ons uitgevoerd bouwproject? Stuur hem ons gerust toe zodat wij hem kunnen plaatsen op onze website.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger