Kunststof kozijnen gevelbekleding windveren Veendam

Kunststof kozijnen gevelbekleding windveren Veendam Prijs: N.o.t.k.

Over ons'

In 2004 hebben wij, Martin Wilting en André Lieben, De Kunststofboer opgericht.
Tesamen hebben wij sindsdien mooie en bijzondere projecten mogen realiseren, waarvan wij enkele foto's voor u hebben toegevoegd onder de knop "projecten". (zie website)

Om maar gelijk met de kunststofdeur in huis te vallen.Wist u dat een kunststofkozijn tegenwoordig in vele kleuren, stijlen en zelfs met houtnerf verkrijgbaar is? Daardoor is een kunststofkozijn bijvoorbeeld ook steeds beter toe te passen bij uitbouw of renovatie van uw woning. Graag voorzien wij uw kunststofschuifpui gelijk van een hor en/of buiten - en binnenzonwering.

Ook verzorgen wij graag uw dakgoten en rabat. Heeft al eens gedacht aan het vergoten van uw woonoppervlak maar vindt u uw tuin ook belangrijk.
Breng de tuin in huis door het aanbouwen van een kunststof serre of tuinkamer.Of voorzie uw terras van kunststof terrasplanken.
Zijn uw windveren verrot en wilt u niet zelf de hoogte in, laat ons uw nieuwe windveren plaatsen. Deze zijn gemaakt van foamplaat en in alle kleuren te monteren.

Uiteraard leveren wij u 10 jaar garantie op onze producten, in combinatie met 3 jaar garantie op de montage.
Kunststof fabrikaten zijn inbraak- en brandwerend, geven uw woning waarde vermeerdering en geven een goede isolatie. Maak nu gelijk gebruik van de subsidie op hr++ glas. Dit scheelt al gauw € 35.00 per m²
Dus of het nu gaat om een dakkapel, kunststof kozijn een windveer of rabat . De Kunststofboer blijft uw vertrouwde gezicht, alleen dan in een onderhoudsarm jasje.
Voor meer informatie over onze producten bent u van harte welkom in onze winkel aan de Lloysweg 29 in Veendam (naast de Praxis).
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger