VLOERISOLATIE? Nu Nog Met Subsidie En Direkt Besparen!

ISOLEER UW HUIS, NU NOG MET BTW- SUBSIDIE!

Voor Alle Soorten Isolatie: Spouwmuuurisolatie, Dakisolatie, Gevelisolatie, Vloerisolatie

Dus Als U Wacht Tot Het EInd Van Het Jaar Loopt U Het Risico Dat U Honderden Euro's Duurder Uit Bent.
Met Isolatie techniek kiest u voor 30 jaarervaring met alle soorten isolatie.

Niet alleen bespaart u op uw gasrekening, maar nu ook met subsidie op de BTW.

VLOERISOLATIE

Vloerisolatie met purschuim.Indien uw woning is voorzien van een betonnen vloer met daaronder een toegankelijke kruipruimte is vloerisolatie met purschuim zeker een aanrader! Het grote voordeel is dat purschuim naast een goede isolerende werking ook sterk dampremmend werkt. U merkt direct dat uminder vaak koude voeten zult hebben, dat u minder vocht in huiskrijgt vanuit de kruipruimte en dat uw algemene wooncomfort toeneemt.

Meestal wordt purschuim onder tegen de vloer aangebracht ineen laag van ongeveer 60 mm. hiermee neemt de isolatiewaarde toe toteen Rc van ongeveer 2,5. Als gevolg hiervan zullen uw stookkostenaanzienlijk afnemen. Isotechniek adviseert wel om naast depur-isolatie ook aanvullende ventilatie in uw kruipruimte aan tebrengen. Dit kunnen wij voor u uitvoeren door het aanbrengen van renovatie ventilatie kokers. In combinatie met een speciaal geisoleerd kruipluik zit u er dan weer warmpjes bij!

SPOUWMUURISOLATIE

Hoe goed een materiaal isoleert, hangt af van zijn warmteweerstand (door deskundigen afgekort als Rd). Die geeft aan hoe goed het materiaal warmte tegenhoudt (de eenheid ism2.K/W).

De warmteweerstand van de gevel als geheel (afgekort als Rc)komt bij onderstaande isolatiematerialen (en diktes) gemiddeld uit op 1,6. Dat is veel beter dan de Rc van een ongeïsoleerde spouwmuur(0,38). Desondanks valt spouwmuurisolatie onder matige isolatie:een Rc van 4 of hoger is zeer goed. Dat bereikt u alleen als u spouwmuurisolatie combineert met isolatie van de buitenzijde of plaatsing van een voorzetwand. Maar dit kost meer dan alleen spouwmuurisolatie.

DAKISOLATIE

Door uw dak goed te isoleren, bespaart u per jaar ruim 500 euro aan stookkosten. Ook is een goed geïsoleerd huis comfortabeler en beter voor het milieu. Veel hoeft dat niet te kosten. Sommige maatregelen kunt u prima zelf uitvoeren.

Een ongeïsoleerd huis betekent een grote belasting voor het milieu. Alleen al via een ongeïsoleerd dak verliest de woning een hoop warmte, waardoor u meer moet stoken. Dat kost gas, veroorzaakt vervuiling en CO2-uitstoot, en versterkt de klimaatverandering.
(REF:goed, goedkoop, subsidie, vloerisolatie, gevelisolatie,spouwmuurisolatie, bodemisolatie, isoleren, dakisolatie, BTW, kruipruimte isolatie meer met minder)
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger