Pools Bouw Personeel snel nodig? 6 jaar in Nederland.

Aangeboden: Pools Bouw Personeel snel nodig? 6 jaar in Nederland. Prijs: € 18,00

Workpoint B.V. is een Pools verbouwings en renovatie bedrijf. Wij zijn in staat om de totale renovatie van uw huis uit te voeren. Wij hebben ook contact met een interieur architect die in staat is uw dromen waar te maken.

U kan ons inschakelen voor een groot aantal specialisten zoals:

- Timmermannen

- Loodgieters

- Metselaars

- Electriciëns

- Schilders

- Behangers

- Dakbedekkers

- Stucadors

- Legelzetters

- Monteurs

- Lassers

- Enz.......

Workpoint B.V. werkt op basis van een open calculatie zodat u als klant altijd volledig inzicht heeft in de kosten. Wij onderscheiden een viertal posten, te weten arbeid, transport, materiaal en gereedschap.

1. Arbeid
Workpoint werkt met zelfstandige Poolse onderaannemers. De arbeidskosten zijn voor schilderen en/of stuken €16,00 Voor completere renovaties (met bijvoorbeeld het leggen van leidingen, badkamer installaties, specialistische elektrawerkzaamheden, afvoeren, tegel- of houtenvloeren, schilderen en stuken) €18,00 per man per uur. Voor het enkel installeren van een badkamer of toilet zijn de arbeidskosten per uur per man €23,90.
De onderaannemers zijn vrij hun tijd naar eigen believen in te delen en kunnen door Workpoint niet verplicht worden om een bepaalde termijn te blijven. Evenwel heeft Workpoint zeer goede ervaringen met haar onderaannemers en werken deze naar volle tevredenheid van Workpoint klanten.

2. Transport
Reizen van/naar de werkplek geeft alleen maar tijdsverlies en heeft daarom niet de voorkeur. De reiskosten worden in rekening gebracht van € 0,29 per kilometer (afstand werkplek – Haarlem) ter vergoeding van het vervoer. Bovendien is de reistijd dan onderdeel van de gewerkte dag.

3. Materiaal
Het materiaal wordt in principe door u (de opdrachtgever) aangeleverd of we gaan samen naar de bouwmarkt. Wij beschikken over passen voor de professionele bouwmarkt, alwaar het materiaal gekocht kan worden. We rekenen geen toeslag op materiaal.

4. Gereedschap
Workpoint onderaannemers brengen hun eigen gereedschap mee.

Soms is er verwarring over wat er allemaal onder gereedschap valt.
Wat valt er wel onder: alle Handgereedschap zoals: de meeste elektrische apparaten (schoefboren, boormachines, boorhamer, haakse slijpers, cirkelzaag, tegelsnijders, etc), metalen gereedschap (hamers, beitels, stucmessen etc.), mechanisch gereedschap (tegelsnijders, handzagen, grote klemmen etc)
Wat valt er niet onder: alle zaken die in één keer op gaan, zoals: schuurpapier, eenmalige kwasten, terpentine etc. Maar ook alle speciale apparaten zoals: sleuventrekkers, ontvochtigers, steigers etc. zijn niet inbegrepen en indien zo'n machine nodig/gewenst is komen de kosten van huur daarvan voor de klant.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Voor stuk- en schilderwerk in particuliere huizen ouder dan 15 jaar geldt een BTW tarief van 6%. Op alle overige werkzaamheden of alle werkzaamheden voor huizen van 15 jaar of jonger geldt het hoge BTW tarief van 19%.


Voor meer informatie:

www workpoint pl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger