Klussen, Didi Montage Klusbedrijf Rotterdam

Aangeboden: Klussen, Didi Montage Klusbedrijf Rotterdam Prijs: N.o.t.k.

Er zijn verschillende strenge stappen die plaatsvinden in een duidelijke volgorde. Ongeacht het type en vlak oppervlak in kwestie, is het passend om het proces van renovatie van de verste hoek van het appartement voor de belangrijkste toegang tot en het "top-down" beginnen.

Slaapkamers en wonen

Het eerste ding om te realiseren is schoon

wanden en plafonds (5 EUR / m²). Alle oude verf moet worden verwijderd om de nodige reparaties te maken en de nieuwe toepassing. Als u wilt veranderen ramen, deuren en radiatoren van de fabriek te vernieuwen en nu is het juiste moment. U moet een bestelling voor ramen en deuren voordat u begint met de renovatie. Zo zal u waarschijnlijk vasthouden aan het ontwerp van de plaats en alles zal vloeien in de natuurlijke orde. Na het herstellen van eventuele storingen van gips (zoals scheuren) toegepast lagen van gips (plaaster finish aanvraag 10 EUR / m²). De eerste laag is nodig voor nivellering het oppervlak van muren en plafonds, en de tweede om te voltooien. Om geen problemen ondervinden met verslechterende muren in de tijd, beide lagen gips goed drogen. Voor de toepassing van latex verf dient te leiden tot deze gebieden (toepassing afwasbare verf primer 5 EUR / m²). Primer (stof of aracet hars) wordt toegepast op het versterken van de pleister, te sluiten poriën en voor het beveiligen van een betere vopselii wasbaar. Dan verf de muren totdat de gewenste kleur is uniform. Na de wanden kunnen verplaatsen naar de gekozen vloer installatie: laminaat, massief houten vloeren, vloer, enz.. (installatie parket 9 EUR / m², 3 verdieping montage plint EUR / ml).

Keukens en badkamers

Over de badkamer, dingen ontvouwt zich een beetje anders. De regel van de renovatie is nog "top-down" (schone
oppervlak, veranderende intalatiei, van sanitair). Wat u moet weten is dat (met uitzondering van bad of douche cabine), wastafel, wc-pot en de rest van de badkamer accessoires zijn gemonteerd door de vaststelling van de wanden en vloer tegels en keramische tegels. Tegels zijn beschikbaar van boven naar beneden, daarna gevolgd door zandsteen, de montage plint en hun voegen (tegel onjuiste pleisters 30 euro / m², uitvoering plint 10EUR/ml). Pas na stabilisatie is gepositioneerd sanitaire keramische tegels, meubels en accessoires rest.

Goed om te weten!

- Unit arbeid per m², voor plating plavuizen / tegel variëren, afhankelijk van het oppervlak dat behuizing. De meer ruimte is kleiner en smaller hoe meer de prijs voor arbeid uur hoger zal zijn. Waarom? Want het is moeilijker om tegels in een hal van 2 vierkante meter (meer bezuinigingen, meer aandacht, etc..) Dan die van 7 m².

- Prijs per m², de arbeid voor de vaststelling van de tegels / tegel, en varieert afhankelijk van de kwaliteit van keramische tegels. Als ze klein zijn en hebben een lagere kwaliteit afwerking plein wordt groter, omdat dit geldt moeilijker en er is een risico dat de platen zijn niet gelijk. Zelfs een paar millimeter verschil zal zien als een geheel, waar ambachtslieden hebben om oplossingen te vinden. En als u kiest dikkere keramische verwachten een hogere prijs per vierkante afwerking zoals ze zijn gesneden en is gepositioneerd op een harde ondergrond.

- De overeenkomsten, verschillen van de prijs per m² voor arbeid als er andere types van vloeren. Monteren van een laminaatvloer installatie zal goedkoper dan een massief houten parket en als die van dusumelei. Vanwege deze verschillen in prijs per vierkante meter is te wijten aan het gemak van het werken met bepaalde materialen.

volgen
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger