Dealers Keukenrenovatie gezocht

Gezocht: Dealers Keukenrenovatie gezocht Prijs: Op aanvraag

DE KEUKENRESTYLER is een jonge, snelgroeiende, dealerorganisatie. DE KEUKENRESTYLER renoveert bestaande keukens die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Met nieuwe fronten, of een nieuw aanrechtblad of nieuwe apparatuur. Zonder veel hak- en breekwerk en véél goedkoper dan een nieuwe keuken maar wel met hetzelfde resultaat.

Voor vele gebieden in Nederland zijn wij nog op zoek naar enthousiaste dealers. Er is veel vraag naar keukenrenovatie dus je kan zelfs fulltime aan de slag maar ook kan je KEUKENRESTYLER worden naast je andere werkzaamheden op het gebied van reparaties, verbouwingen of klussen. Wij zoeken daarom enthousiaste mensen met een groot service- en kwaliteitsbesef. Uiteraard moet je gevoel voor techniek en verkoop hebben maar dat spreekt voor zich.

Als KEUKENRESTYLER ben je zelfstandig ondernemer en dus "eigen baas". Ondersteund door DE KEUKENRESTYLER verzorg je zelf de werving van klanten, het advies, het ontwerp, de verkoop en de installatie en renovatie van keukens. DE KEUKENRESTYLER ondersteunt je met een prachtige website, uitstekende documentatie en prijsinformatie. Maar ook de logistiek wordt volledig verzorgd door DE KEUKENRESTYLER. Zij leveren alle onderdelen en apparatuur aan op het adres van jouw klanten. Desgewenst kan DE KEUKENRESTYLER ook de administratie voor jou verzorgen.

DE KEUKENRESTYLER vraagt geen instapkosten, een hele lage organisatiebijdrage en ook de investeringen (gereedschap etc.) zijn gering. Er zijn dus uitsekende verdiensten voor jou als ondernemer. Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Ben je enthousiast over ons concept? En zie je een toekomst als keukenrestyler wel zitten? Kijk dan eens op onze site onder "WIE ZIJN WIJ". Je vindt daar rechtsonder op de pagina een oranje vlak met de tekst "dealers gezocht". Daar tref je alle informatie en kun je reageren via ons antwoordformulier. En heb je vragen of wil je direct informatie, bijvoorbeeld om te horen of een bepaald gebied nog "vrij" is, dan kun je ook bellen met Job van Nieuwaal, directeur van DE KEUKENRESTYLER. Wij horen graag van je.

Met vriendelijke groet,
DE KEUKENRESTYLER

Kijk snel op onze website www.dekeukenrestyler.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger