Woning huis leeghalen ontruimen ontruiming

Woning huis leeghalen ontruimen ontruiming Prijs: Op aanvraag

EEN HUIS, WONING OF BEDRIJF LEEGHALEN ONTRUIMEN…WAT EEN KLUS !

Human Services kan u helpen bij het leegruimen van panden en alle logistieke zaken die hierbij om de hoek komen kijken.
Veelal is dit nodig in moeilijke situaties waar vaak een verhuizing naar een bejaarden- of verzorgingshuis of zelfs een overlijden een rol speelt.
De emotionele belasting voor mensen veelal op oudere leeftijd om te vertrekken naar een bejaarden / verzorgingstehuis is namelijk erg groot.
Het emotionele afscheid van het huidige huis is zwaar voor alle betrokkenen. Daarnaast speelt logischerwijze ook de fysieke belasting een grote rol. En we weten allemaal hoe moeilijk het is om hulp te vragen aan familie, vrienden en kennissen…ook zij hebben immers een druk leven!
De emotionele en fysieke belasting voor eventuele nabestaanden is ook erg groot. Een noodzakelijk onderdeel van het verwerkingsproces is het nalopen en verdelen van voorwerpen met een hoge emotionele waarde zoals foto's, welke een mooie herinnering vormen.
Maar daarna komt het zogeheten fysieke werk, die veelal de eerder opgedane mooie herinneringen weer besmeurt. Dit traject verandert niet alleen vaak de nagedachtenis aan een warm en veilig (eventueel) ouderlijk huis, het neemt een zodanig groot tijdsbestek in beslag dat dit weer vaak resulteert in een traject van maanden. Mede daar de emotionele herinneringen meespelen en dit dus eigenlijk een specialistische onafhankelijke kennis vereist.
Wij nemen een deel van dit moeizame proces voor u over en zorgen dat het huis naar maatstaven van de woningbouw, veegschoon, of zoals gewenst gereinigd en hersteld wordt opgeleverd. Het grove vuil wordt door ons op een millieuvriendelijke manier gerecycled.
De eventuele overname van bruikbare en verkoopbare inboedel wordt in mindering gebracht op de totaalprijs. En wij schenken waar mogelijk aan goede doelen zoals "De Zonnebloem" en daklozen zodat het toch nog een goede bestemming krijgt.

ik hoop u als klant te mogen begroeten.

Rick ter Heege
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger