Klusbedrijf JeCe voor (bijna ) al uw klussen

Klusbedrijf JeCe voor (bijna ) al uw klussen Prijs: € 28,50

Onderstaand artikel heeft Juni 2010 in de `Almere deze week` gestaan
Klusbedrijf JéCé kan bijna alles

REGENBOOGBUURT - Almeerders die twee linkerhanden hebben, een drukke agenda hebben of hun tijd graag anders besteden doen er goed aan het telefoonnummer van Klusbedrijf JéCé te noteren. Dit bedrijf voert klussen uit tegen heel gunstige prijzen.

"Wij zijn ontzettend breed geörienteerd", zegt eigenaar Jan Stol van JéCé. "Eigenlijk doen we alles, behalve stukadoorswerk en straatjes leggen. En dat tegen een scherp tarief van 28,50 euro per uur."
Wie met Klusbedrijf JéCé in zee gaat heeft bovendien veel opties. "Wie bijvoorbeeld een schutting wil plaatsen, kan zelf het materiaal kopen. Wij doen dan uitsluitend het plaatswerk. Maar wie liever heeft dat ik het materiaal koop is ook van harte welkom. We spreken vooraf een totaalprijs af. Geen moeilijkheden."
Klusbedrijf JéCé levert goed en vakkundig werk. "Wie bijvoorbeeld een nieuwe keuken koopt, moet vaak extra geld betalen voor de plaatsing. Wat bijna niemand weet is dat je dan ook nog een installateur moet inhuren, want die keukenplaatsers sluiten de spoelbak of kookplaat niet aan. Dan kunnen ze beter JéCé bellen: wij doen het voor een voordeliger tarief en zorgen dat alles wél netjes wordt aangesloten.
Dus wie een kamer wil laten behangen, een schuurtje timmeren, een badkamer plaatsen een vloer leggen of de kamer wil laten schilderen: Klusbedrijf JéCé kan het allemaal! "Bovendien hoef je bij ons niet maanden te wachten op een afspraak", besluit Stol

Uitleg bij de foto´s:
foto 1, een advertentie zoals deze in de krant heeft gestaan
foto 2, genomen door Fred Rotgans bij het artikel in Almere deze week
foto 3, een badkamer in Driebergen
foto 4, computer tafels in een basisschool te Almere
foto 5, leidingwerk gedaan voor deze keuken
foto 6, schuttingen geplaatst in Almere
foto 7, tuinhuisje geplaatst
foto 8, toilet in Harderwijk
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger