Onderhoud, klussen, reparaties...

Onderhoud, klussen, reparaties... Prijs: Op aanvraag

Een klus tijdens de bouwvak ?

Geen probleem - ook tijdens de bouwvakvakantie is GV onderhoud beschikbaar om uw werken uit te voeren.
Soms is het gewoon handiger als iets tijdens de vakantieperiode uitgevoerd wordt.
Een terras aanleggen, een toilet betegelen, een gevel schilderen?

GV onderhoud is u hierbij graag van dienst, hoewel dit slechts een klein deel van de mogelijke werkzaamheden is - GV onderhoud is sterk in de breedte, en kan u in veel gevallen behulpzaam zijn.
Van Automobiel tot Zonnecollector, van Aanrechtblad tot Zitmeubel, van Aquacultuur tot Zelfvoorziening, van eerlijk Advies tot eerlijk Zweet.

Schilderwerken, timmerwerken, installatiewerken ( gas, water en licht ) en natuurlijk allerhande reparaties.
Waar nodig behoren kleinschalig draai-, frees-, las- en gietwerk tot de mogelijkheden, maar ook bijvoorbeeld bestratingswerk of heiningwerk.
Dus mocht er onverhoopt toch meer moeten gebeuren dan u in eerste instantie had ingeschat, dan zult u in de meeste gevallen geen andere opdrachtnemer in hoeven te schakelen.

In alle gevallen heeft u slechts één aanspreekpunt, dat voorkomt allerlei misverstanden.

GV boomverzorging is de noemer waaronder allerlei werkzaamheden aan bomen worden uitgevoerd. Van onderhoudssnoei tot vellen - in overleg kunnen de mogelijkheden per object worden bekeken. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van klimtechnieken zodat een (dure) hoogwerker meestal niet nodig is. Indien gewenst kan een stobbe weg worden gefreesd, en geveld hout kan worden afgevoerd of ter plaatse stook-klaar verzaagd.

Als u een bepaalde klus graag zelf uit wilt voeren, maar dit liever onder begeleiding doet is dat ook mogelijk . Raad, daad, en een breed arsenaal aan professioneel gereedschap zijn in dat geval in overleg beschikbaar.

Er is veel mogelijk!

GV onderhoud is gevestigd in Bennekom, en het aandachtsgebied is dan ook vooral Bennekom en de nabije omgeving. Het stimuleren van de lokale economie en het terugdringen van onnodige transportbewegingen zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfsfilosofie.
Uit principe hebben materialen en werkmethodes die een zo klein mogelijke ecologische belasting met zich meebrengen de voorkeur – de praktische en/of economische haalbaarheid blijven wel nadrukkelijk in beeld.
Uw eigen inbreng op dit gebied is natuurlijk erg belangrijk.


Geïnteresseerd ? Neemt u dan vooral contact op : 06-16104570
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger