Klusbedrijf PNKB Dalfsen

Klusbedrijf PNKB Dalfsen Prijs: € 17,50

PNKB is een klusbedrijf waarbij kwaliteit, service en betaalbaarheid voorop staan

Het uurtarief bedraagt €17,50 excl. BTW. Per 1-1-2012 geldt een uurtarief van €19,50 excl. BTW.

NB Het lage 6% BTW tarief is vaak van toepassing voor stuc-, schilder- en isolatiewerkzaamheden aan particuliere woningen van 2 jaar en ouder.


PNKB is een nederlands klusbedrijf van ervaren en kundige poolse klussers, die geen klus uit de weg gaan en samenwerken met een nederlandse partner, Kaspar Visman Klusbemiddeling. PNKB levert haar diensten in de regio Zwolle en (wijde) omstreken aan met name particulieren maar ook aan bedrijven.

U kunt bij PNKB terecht voor al uw werkzaamheden in en om het huis en bedrijf, zowel stuc- als schilderwerk, metsel- en timmerwerk,tegelzetten, water- en electrawerk. Ook voor bestratingswerk (tuin), het leggen van vloerbedekking en laminaat kunt u bij ons terecht. U kunt de gehele afbouw en/of renovatie van uw huis of bedrijf door PNKB laten verzorgen.

Toe aan een nieuwe of verbouwde badkamer, toilet en/of (bij)keuken? Bij PNKB bent u aan het goede adres! De medewerkers van PNKB werken vakkundig, schoon en betrouwbaar. De werkzaamheden worden schoon en netjes opgeleverd.

Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Kijk op de PNKB site voor extra informatie en klusfoto's.

PNKB VOF
Marsweg 2
7722MB Dalfsen
Tel: 06 36424094
Mail: contact@pnkb.nl
Site: http://www.pnkb.nl
KvK nr.: Zwolle 08170593
BTW nr.: NL8190.20.655B01
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger