Goede en snelle metselaar nodig?

Aangeboden: Goede en snelle metselaar nodig? Prijs: N.o.t.k.

Beschrijving
Bent u van plan om binnenkort uit te bouwen? Of om een garage te plaatsen? Misschien tuinmuren? En zoekt u nu nog de beste metselaar die er is?

Als al uw antwoorden 'ja' zijn, dan bent u op zoek naar Van Rooijen Metselwerken! Ik heb nu ongeveer twee jaar een eigen zaak en het loopt erg goed. Ik heb al vele metselwerken gedaan en de mensen verblijdt met mijn werk! Zelf heb ik al meer dan 25 jaar ervaring dus ik weet de weg in deze branche en weet wat ik moet doen en ook wat niet.

Ik ben gespecialiseerd in metselwerken en ik doe dan ook al het werk waar metselwerken aan te pas moet komen.
Ik heb nog tijd in de bouwvakvakantie.

Voornamelijk doe ik:



  • Uitbouw
  • Garages
  • Tuinmuren
  • Als u wat anders weet waar metselwerk aan te pas komt, dan doe ik dat uiteraard ook! Wat mij onderscheidt van alle andere metselaars is mijn ervaring. De 25 jaar ervaring kan je zien in de afwerking van de klus, maar ook in de snelheid waarin de klus wordt geklaard. De snelle tijd gaat niet ten koste van de kwaliteit en dat kan je goed terug zien! Ik ben bereikbaar op 06-22341908. Zoekt u dus een goede metselaar waar je de ervaring kan zien in de afwerking en de snelle tijd? Van Rooijen Metselwerken staat voor u klaar! Voor meer informatie neem contact op! Werkzaam in: Regio Brabant
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Klusbedrijven

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger